top of page

Yoga

Zatvori oči i dopusti da te vodim kroz čas, lagano i nežno. Da energije neometano protiču našim telom. Za miran i vedar duh! Connect Soul Nature Yoga.

texture 8.png
yoga Connect Soul Nature_edited.jpg
bouquet 4.png

Koliko od učitelja zavisi do koje mere ćemo se zainteresovati i zavoleti određenu oblast govori i moja učiteljica, moj prvi veliki trener Ivana Obućina. Sa sedam godina sam u sportskom centru Radnički na Vračaru krenula na sport, na ritmičku gimnastiku.

I dalje pamtim njeno oštro držanje, njene pokrete, gestikulaciju, instrukcije. Kratka kosa, jasna, odsečna, učinila je da se zaljubim u vijaču, loptu, traku, sve što nam je u velikoj sali bilo dostupno. Sport se nadalje uvek prožimao kroz moj život, sa pauzama nakon rođenja moje dece.

 

Sa dvadeset godina sam svakodnevno trenirala. To je bila moja hrana, zabava, izlazak. Moja drugarica Marija i ja smo bile u punoj formi kada smo jednog dana otišle na čas joge. Čas je krenuo laganim tokom, kako to obično biva, a nas dve smo se samo pogledale. Bilo je to sasvim novo iskustvo. Nežan glas, mekani pokreti, produženo disanje. Postepeno, joga se lagano provlačila kroz moje treninge. Tokom trudnoće osetila sam veliku draž. Samo sam jogu i mogla da radim i bila sam u potpunosti očarana efektima nakon svakog časa.

 

Nastavila sam sa jogom i to sa mojim roditeljima. To su bili naši zajednički rituali. Sada smo mi i dalje u timu s tim što imamo i divne ljude koji se priključuju Connect Soul Nature Yoga časovima. Sa svakim novim članom imam utisak da naše udružene energije deluju moćnije na pojedinca i da se širi dalje za najviše dobro.

 

Taj blagoslov i ispunjenje da delujemo zajedno, vežbamo sinhronizovano i pratimo ritam zemlje, tela i Univerzuma daje veličanstven osećaj u Srcu svima nama. Samim tim kada radimo „online“ CSN Jogu, mi smo skupa „inline“. To se oseća i jednostavno zna. U liniji smo po vertikali, horizontali, dijagonali. Mi smo u centru zajedno i delujemo kao JEDNO!

 

Dobro došla na Connect Soul Nature Yoga Class!

yoga.jpg
bouquet 5.png
bottom of page