top of page

Sound Healing Kids

 Rad sa decom kroz zvuk je zaista čaroban. Podstiče se njihova radoznalost, kreativnost, mašta. 

texture 8.png
bouquet 4.png

Zvuk i deca - čaroban svet mašte

 

Rad sa decom kroz zvuk je zaista čaroban. Podstiče se njihova radoznalost, kreativnost, mašta. Sa entuzijazmom se upoznaju sa novim instrumentima,  osluškuju, sviraju, tako da se kroz zabavu i igru razvija motivacija, samopouzdanje, fokus. 

Nakon interaktivnog, edukativnog dela deca (ili dete ukoliko je individualni pristup) se udobno smeste na prostirke, legnu, zatvore oči i prate priču iz mašte koju prati zvuk. Instrumenti se prepliću, u skladu sa dinamikom priče. Teme su razne i imaju za cilj da umire dete, da se oseća sigurno, zadovoljno, bezbrižno, prijatno.

Treći deo radionice usmeren je na razmenu, zajedničku analizu osećaja u telu, razvoju mašte tokom zvučne kupke što na kraju i grafički predstavimo. Njiove crteže i nalepnice sa radošću nose kući i prenose roditeljima svoje iskustvo.

Dugogodišnji rad u prosveti donosi mi iskustvo da sa lakoćom osmislim, organizujem, ispratim i motivišem decu. Oni mi pružaju inspraciju i svaka radionica je jedinstvena. Zahvalna sam mojoj deci koja me iznova podstiču da kreiram Čaroban svet iz mašte.

CSN sound healing kids 1.jpg
bouquet 5.png
bottom of page