top of page

Retreat

Tim Connect Soul Nature sa posebnom pažnjom kreira Retreat programe koji će povezati tvoju dušu sa prirodom, otvoriti vrata ka novim prelepim vidicima i bliže te upoznati sa svojim telom.

20220514_124245.jpg

Connect with your Soul & Nature

RETREAT

13-16 maj 2022, Mont Blanc, Francuska

Povezale smo se sa svojom dušom i prirodom na magičnom mestu netaknute prirode sa prelepim pogledom na Mont Blanc! 

texture 3.png

Connect Soul Nature Retreat osmišljen je da nas izmesti iz svakodnevnice u prirodu i probudi u nama najsvetliju verziju sebe.

 

Jutro započinje jogom, energetskim vežbama i otvara nam vrata da primimo sve lepo što nas tog dana očekuje. Vreme nakon joge posvećeno je šetnji kroz šumu i proplanke, sa prelepom panoramom koja nas prati u stopu. Vreme da se uzemljimo, povežemo sa sobom, očistimo suvišne misli i napravimo prostor u glavi, srcu i plućima za Self Care Coaching koji sledi. I tako, nakon šetnje, ručka i odmora sledi Self Care Success Coaching sa Draginjom Waser.

Zahvaljujući dragoj Draginji radile smo na svojim vrlinama i granicama, a svaka od nas je dobila i korisne savete koje će moći da primeni i poboljša kvalitet života. 

 

Želim da se zahvalim mojoj životnoj saradnici, mojoj sesti Draginji i svim izvrsnim devojkama na poverenju i želji da pomere svoje granice u skladu sa svojim bićem. 

 

Volim vas jako!

 

Misija Connect Soul Nature Retreat-a je ispunjena. 

Zahvalna 🙏

Delić energije i atmosfere osetite gledajući našu galeriju fotografija.

bouquet 15.png
bouquet 10.png

Program

bottom of page