top of page

Edukacija

Edukacijama stičemo novo i nadograđujemo postojeće znanje. Radimo nove tehnike, učimo kako da ih primenimo na sebi, a kako na drugima. Penjemo se stepenik više, delimo, grlimo se, spoznajemo... zajedno. Pridruži se!

texture 8.png
Connect soul nature edukacija.jpg
bouquet 4.png

Reiki i ja smo se sreli pre 12 godina i odmah zavoleli. Ljubav traje i danas i samo raste, hrani moju dušu, telo, vodi me. Reiki je moj životni prijatelj sa kojim prolazim različite situacije lakše i mudrije. Reiki mi daje sposobnost da nađem mir u telu, mislima, da radim na unutrašnjem balansu, ali takođe i da osetim druge.

 

Reiki mi je vremenom pružio sposobnost da radim na daljinu. Da osetim, prepoznam, kanališem energiju tamo gde je potrebna. Danas mi upravo to iskustvo znači za online časove joge jer razdaljina među nama ne postoji kao takva. Reiki i Yoga magičan spoj .

 

Ono što je sjajno jeste da sve to i mnogo više možeš i Ti. Srećna sam da prenesem to iskustvo tebi. Inicijacija za I stepen traje jedan dan. Taj dan je zaista poseban! Što kaže moja draga učenica Tamara nakon upravo ove edukacije za II stepen: „Da postoji 100 nivoa ja bih dolazila!“ Ako želiš da upoznaš i ti novog Reiki prijtelja za samorazvoj najpre, a potom i mnogo više zakazati individualni termin ili prati kalendar događaja i priključi se narednoj grupi.

SSZ_0434.jpg
bouquet 5.png
bottom of page